miercuri, 7 noiembrie 2018

Leancă este urmărit penal

Procuratura Anticorupție s-a autosesizat și a intentat o cauză penală pe numele lui Iurie Leancă, după ce Unimedia a publicat un material preluat de la Jurnal TV, în care dezvăluie că Ilan Șor, prin intermediul Tomton Trade Corp, a transferat 20 de mii 882 de dolari, convertiți în 12 mii 912 lire sterline, pe conturile companiei britanice Cambridge Arts and Sciences Limited cu specificația „plata pentru Liviu Tristan Leancă”. Cambridge Arts and Sciences Limited este tocmai compania care deține colegiul, unde Liviu Tristan Leancă, fiul lui Iurie Leancă a fost printre absolvenți în anul 2014.

Faptul că pe acest caz a fost deschisă o cauză penală se spune în răspunsul la interpelarea mea făcută pe numele procurorului general, Eduard Harunjen pe data de 9 octombrie curect.

”În rezultat vă înformăm, că adresarea Dv, a fost anexată la materialele cauzei penale nr. 2015970346, pentru a fi examinată în cadrul urmăririi penale.”, se spune în scrisoare, pe care o puteți vedea mai jos. 

Răspunsul l-am primit de la procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari. Sper că Viorel Morari este un profesionist adevărat așa cum se pretinde și va duce acest dosar până la bun sfârșit. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu