joi, 19 februarie 2015

Înainte nu, înapoi! Doar cu Voronin, doar cu comuniștii! Așa vom fura Moldova!



În lumea criminală este un proverb: nimic nu leagă 2 oameni atât de mult cum o crimă făcută impreună.

Dacă urmărim activitatea politică a eroilor zilelor noastre - Plahotniuc, Filat, Voronin – aceștia s-au intersectat de mai multe ori prin acțiunile lor de hoție și kidăneală a populației.

Scurtă retrospectivă.

În 1998 Filat a fost ministrul privatizării în guvernul Sturza. El s-a remarcat prin mai multe privatizări dubioase la care nici azi procuratura nu s-a autosesizat. Numai Palatul Verde – IPTEH cât face în toată aceată poveste. Datorită acestei funcții, asemeni lui Ivan Turbincă, Filat a reușit să-și umple sacul și să rămână în viața politică.

În 2005 Filat împreună cu Diacov au făcut o favoare votându-l pe Voronin președinte. Oare ce au primit pentru asta? Tot din această perioadă și Plahotniuc a devenit mare cămătar la curtea lui Voronin, băgând în spaimă lumea de afaceri prin acțiunile de raider. În rezultat s-a pricopsit cu Victoria Bank, un hotel micuț cum este Codru, Metalferos, etc.

Anul 2007 le-a stricat multe din planurile acestor ”pragmatici”, când Chsinăul a votat un primar cu viziuni pro-europene. Șmecheri fiind au înțeles că în politică se așteaptă schimbări și și-au tras proiecte politice noi, prin care au dus în eroare alegătorul.

7 aprilie 2009 a adus în inimile oamenilor speranța în marea schimbare, dar ea s-a produs doar pentru unii. Pentru cei care din umbră au trecut în prim-plan. Pentru cei care au furat și până atunci, dar care de acum în colo vor fura înzecit.

Toate acțiunile lor au dus la discreditarea vectorului european. Hoțiile de la Banca de Economii, Banca Socială, Aeroport, etc. Vin să confirme asta manifestațiile care se organizează de ruși la aeroport, cum ar fi ziua masleniței. N-am prea văzut la aeroport festivități dedicate limbii române, independenței, etc.

Astăzi, această Alianță minoritară, dar în realitate majoritară împreună cu Voronin, a făcut tot posibilul să înlăture PL de la guvernare. Această guvernare fără PL înseamnă o alianță între partidele comuniste și neocomuniste. Iar ”datul cu schiurile” a lui Leancă (în interpretarea scenică a lui Lupu) demonstrează că partidele de la guvernare nu-și doresc o integrare a Moldovei în UE, fapt confirmat și de mentorul lor Lucinschi.

S-ar părea că Gaburici este un mieluș nevinovat în toată povestea asta. Dar să nu uităm ce funcție deținea el la 7 aprilie 2009. Cunoaște și el câte ceva despre ce s-a întâmplat atunci. Iar promovarea lui în funcție nu este decât primirea în gașcă a hoților pentru comenzile bine îndeplinite. 

Moldova, de astăzi ai guvern cu toți hoții împreună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu