marți, 18 aprilie 2017

Șeful a spus ”trebuie”, Dodon a zis ”facem”

Trădările în politica moldovenească se fac fie înainte de sărbători, fie după sărbători, atunci când oamenii sunt preocupați mai mult de felul cum să sărbătorească sau să povestească cum au fost sărbătorile.

Nu putea trece și această sărbătoare fără grija prezidentului ca "poporul" să fie fericit de Casa Prezidențială, care după vestirea că a Înviat Hristos, să ne confirme că Adevărat vom vota pentru Mixt.
         
S-a întâmplat exact cum am afirmat într –o emisiune la un post privat de televiziune. Miza a fost votul mixt și nu cel uninominal. Atunci cînd a fost anunțat înregistrarea proiectului privind modificarea sistemului electoral, prea fericitul nostru președinte a plecat la Moscova. Atunci a fost clar că pleacă să negocieze votul mixt, iar în fața noastră va apărea ca Făt Frumos, care a luptat cu Balaurul și l-a învins de la uninominal până la mixt.

         Dar, Igor Nicolaevici, pentru ce atâta spumă la gură? Când acest proiect de sistem electoral, mixt, a mai fost votat o dată și, de fapt, s-a dorit revotarea lui. Iar argumentele că votăm pentru ”mixt” pentru a nu fi votat sistemul uninominal clasic - nu mai ține. Mai ales după ce grupul PPEM a declarat că nu va vota - era clar că nu există voturi pentru acest proiect. 

Cum s-ar spune, de data asta Știrliț a pierdut pașaportul, iar noi am aflat că numele adevărat este Dodon.

Голосуем, За!!!  Просто бизнес, ничего личного!!!