miercuri, 1 aprilie 2015

DNA, treceți Prutul!



La 27 martie, Guvernul s-a întrunit într-o ședință secretă, în cadrul căreia au fost luate decizii privind sectorul bancar. După Leanca, și Gaburici merge pe aceeași cale de a face ce spune șeful, devenind și el un simplu prim-ministru, cum declara predecesorul său.
                                       
Săraca țară săracă. Unica diferență dintre acești doi este că unul are carte, iar celălalt nu știe nici măcar școala în care a învățat. În rest, ambii sunt umili și buni ascultători de șef.

După circul cu raportul comisiei parlamentare referitor la hoțiile de la BEM, era greu să ne așteptăm la mai multe acțiuni din partea organelor de forță și anchetă vizavi de jaful secolului. Totuși au existat unele speranțe că măcar ceva se va face în acest sens.

Cu regret, în loc de o anchetă cât de cât obiectivă am primit încă o ședință secretă a Guvernului, care lasă în urmă doar suspiciuni. Și anume că s-au mai furat din buzunarele oamenilor câteva miliarde de lei.

În toată această mizerie se crează impresia că nu mai avem niciun viitor pe pământul nostru. Iar când ne uităm la ce se întâmplă peste Prut unde persoanele corupte sunt arestate în masă și unde a căzut în mîinile autorităților, DNA-ului, până si fiul lui ”Capo di tutti capi”, Petru Lucinschi - mai îți vine să spui: DNA, treceți Prutul, că CNA-ul nostru a adormit.

Un comentariu:

  1. bun initiativa de a cere DNA sa treaca Prutul doar ca din pacate nu se poate avand in vedere ca sunt 2 administratii diferite. in schimb rezolvarea coruptiei ar trebui facuta de cetateni care vor trebui sa iasa la proteste de strada - spaima politicienilor. Romanii au dormit si ei vreo 20 de ani pana s-au prins cum sta treaba cu protestele si eficienta lor.

    RăspundețiȘtergere