joi, 30 aprilie 2015

Moldova cu Cozma și maiovka lui Filat

foto: jurnal.md
Așadar, Vladimir Filat l-a acceptat pe fostul ministru al culturii, Artur Cozma, în calitate de membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Controversatul Cozma, cel care a acceptat demolarea Conacului Teodosiu, fără ca să sesizeze procuratura – lucru care intra în obligațiunea lui – fapt pentru care Filat l-a numit atunci, în 2008, iresponsabil. Ei bine, după 7 ani, Cozma a devenit brusc responsabil.

Cine este Artur Cozma? Omul lui Voronin. Nu e un secret. Iar menirea lui la CCA este de a restabili televiziunea NIT. Plahotniuc, respectiv PD au vreo 5-6 televiziuni, Filat are și el vreo 3. Respectiv comuniștii mai vor și ei câteva, printre care și reînvierea NIT-ului. Posibil chiar ca Artur Cozma să fie ales președinte al CCA.

Ce a făcut Cozma cât a fost ministru al culturii? A fost mereu în centrul atenției. S-a remarcat mereu. Și de fiecare dată din punct de vedere negativ. Mereu în scandaluri de corupție, privatizări sau demolări ilegale ale monumentelor de arhitectură. În total, în timpul mandatului său au fost demolate peste 100 de monumente. A scăpat însă basma curată pentru că este unul din preferații lui Voronin.

În încheiere, o adresare către Vladimir Filat: nu vă mai ascundeți, nu vă mai rușinați pentru că e clar pentru toată lumea. Anunțați deja oficial că sunteți la o mână cu comuniștii, că lumea nu-i proastă. 

Moldova fără Voronin, Moldova fără comuniști, Moldova fără Filat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu